Kurtlar Vadisinden 2023 bombası, Kurtlar Vadisi Atv de

Yeni sezonda atv ile anlaşan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ilk fragmanı dönmeye başladı. Yeni fragmanda Türkiye'nin bölünmesi ele alınıyor..

Türk televizyon tarihinin en uzun süren dizilerinden biri olan ve ve gösterildiği kanallarda izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu'nun son durağı Atv'de yayınlanacak bölümleri için fragmanı yayınlandı..

Star televizyonundaki maç programları yüzünden bu kanalla yollarını ayıran ve yeni sezon için atv ile anlaşan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar ve arkadaşlarının macerası yeni bölümlerde de hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Bir fenomene dönüşen dizinin fragmanları atv'de dönmeye başladı. Fragmanda alışageldiğimiz vurdulu kırdılı ve bol kanlı sahnelerin aksine, Türkiye'nin bölünmesi konusu ele alınıyor, dış düşmanların Türkiye üzerindeki oyunları belleklere kazınıyor.

Fragmanda İsrail ve Avrupa'nın '2023'te nasıl bir Türkiye?' hayalleri tek tek anlatılıyor. Türkiye haritası üzerinden dönen fragmanda Güneydoğu Kürdistan, Karadeniz Pontus, İstanbul ise Özerk İstanbul olarak anlatılıyor.. Yani bunun Avrupa ve İsrail'in gerçek planı olduğu belirtiliyor.

Hemen bu sahnenin ardından "Peki Türkiye'nin stratejisi ne olacak?"
Kaynak : İnternet Haber

0 yorum:

Yorum Gönder